Uniek concert BLØF

Zaterdag 6 april 2019 geeft BLØF een uniek concert in De Oostkerk in Middelburg. De band treedt belangeloos op. Met de opbrengst van dit optreden kan De Oostkerk een goede geluidsinstallatie aanschaffen.
BLØF-zanger Paskal Jakobsen is blij dat hij met zijn band op deze bijzondere locatie kan spelen: “Wij vinden het belangrijk dat dit prachtige gebouw in onze eigen stad een nieuw podium wordt. De plek gaat weer leven, als podium voor Zeeuws muzikaal talent en andere kunsten.”

Vanaf maart 2019 is de Oostkerk het decor van kunst, cultuur en debat en biedt ze plaats aan concerten, symposia, beeldende kunst, lezingen, literatuur, diners en bedrijfspresentaties.
Om de Oostkerk hiervoor geschikt te maken, zullen verschillende crowdfund-acties worden georganiseerd, waarvan het BLØF-concert er één is.Een andere actie betreft de aanschaf van nieuwe stoelen.

De kaartverkoop verloopt via www.zeelandtheaters.nl en gaat maandag 24 december om 12.00 uur van start. De entree bedraagt € 37,50 en de aanvang is 20.30 uur. Zaal open 19.00 uur.