Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chocokrokodil = GEANNULEERD

april 26 | 11:00

€7,50
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, worden alle activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. We doen ons best om in overleg met de artiesten naar een nieuwe datum te zoeken. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht de datum niet schikken, dan ontvang je een tegoedbon. Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond!

Een familievoorstelling (3+) van Jeroen Schipper

 “Daar loopt een krokodil van chocola. De hele wereld zit hem achterna. Want weet je wat de hele wereld wil? Een lekker hapje van die chocokrokodil!”

Dansende draken of vliegende vogels? Gouden drollen? Alles is mogelijk in dit swingende kinderconcert van Jeroen Schipper. Samen met multi-instrumentalist Henrik Holm, maar vooral ook samen met het publiek maakt Jeroen er overal een kleurrijk feestje van!

Jong en oud zingt uit volle borst mee met de grappige en aanstekelijke liedjes van Jeroen. De muziek swingt de pan uit. Samen met zijn Boegiemanband zorgt Jeroen bij elk optreden dat het hele publiek mee danst en lachend de zaal uitgaat. De liedjes sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen en de muziek is voor ouders een fijne afwisseling. Eindelijk een keer een cd die van de hele familie op repeat mag! Samen met zijn muzikale vrienden zorgt Jeroen voor een muzikaal feestje dat de kleine bezoekertjes nooit meer zullen vergeten

Jeroen Schipper won verleden jaar de Willem Wilmink prijs met zijn lied “Kijk eens wat ik kan”.

composities, tekst & zang: Jeroen Schipper / muziek: Henrik Holm

Tickets € 7,50

Zaal open om 11.00 uur

Benefietconcert

Alpe d’Huzes: De opbrengst van dit concert gaat naar onderzoek naar kanker en betere behandelingsmogelijkheden. Het Zeeuws Oncologie Team draagt haar steentje bij in deze strijd en gaat met 20 deelnemers zo vaak mogelijk de alp d’huez lopend of fietsen beklimmen. Met uw bezoek ondersteunt u dit goede doel. De Lions Club Middelburg ondersteunt deze actie en maakt dit benefietconcert mogelijk

Tickets

Gegevens

Datum:
april 26
Tijd:
11:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie: