Double Bill: Katinka Polderman & Elke Vierveijzer = GEANNULEERD

april 25 | 20:00

€19,50
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, worden alle activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. We doen ons best om in overleg met de artiesten naar een nieuwe datum te zoeken. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht de datum niet schikken, dan ontvang je een tegoedbon. Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond!

Katinka Polderman

Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. De Zeeuwse trekt ook nu onverdroten ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met haar kenmerkende nuchterheid. Ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim, maar hoort bij de elite van het Nederlands cabaret. De afgelopen maanden toerde zij met haar voorstelling “Polderman draagt een steentje bij” langs de Nederlandse theaters. Speciaal voor Oostkerk maakt zijn een speciaal programma van drie kwartier in een double bill met Elke Vierveijzer.

Elke Vierveijzer

Na ‘om te janken zo mooi’ (met liederen van Maarten van Roozendaal) en ‘Zonder Genade’ toert Elke Vierveijzer momenteel samen met pianist Michiel Wetzer met haar programma LUCHT langs de Nederlandse theaters. Ook zij brengt in de Oostkerk een speciaal theaterconcert. Over aanpassing en ontsnapping. Met liederen die stuk voor stuk kogels zijn die u onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt? Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Zaal open om 19.30 uur

Vrienden van De Oostkerk € 17,50