Ed Struylaart | wordt verplaatst

oktober 31 | 20:00

Alles op Rood Laat je verrassen

“2020. Het had alles in zich om een speciaal jaar te worden. Dat werd het ook…maar helaas anders dan gedacht. Wat doe je in een tijd dat het tegenzit? Blijf je je droom volgen? Of kies je voor zekerheid? In deze vreemde tijd sta ik ineens weer voor die keus. Net als 10 jaar geleden: alle theaters dicht. Geen optredens meer. Wat ga ik doen? En wat is die droom eigenlijk? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom koos ik er 10 jaar geleden voor om al mijn zekerheden aan de kant te schuiven.En zette ik ALLES OP ROOD” Ed Struylaart

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed Struijlaart je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden.

Samenwerking met Bløf
In september een gelijknamige EP. Zijn eerste volledig NL-talige, hiervoor werkte hij o.a. samen met Peter Slager en Paskal Jakobsen van BLØF.

Er is ook een concert op zondag 1 november om 15.00 uur.

Entree: 17,50
Vrienden 15,00