Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Franse Chansons

10 april | 15:30 - 17:00

Franse chansons met Gerard Alderliefste en zijn band

Na het uitverkochte concert in april en november dit jaar, komt Gerard met zijn band terug in 2023 met zijn programma Franse chansons.

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met zeven muziekvrienden en -vriendinnen én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een middag vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.  Alle bekende Franse hits komen voorbij. Van Michel Fugain, Julien Clerc, de Poppy’s, Edith Piaf, Stromae, Aznavour en Gérard Lenorman. Onder de warme Franse klanken van onder meer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal. Dat wordt genieten!

Alderliefste verwierf met zijn gelijknamige band o.a. bekendheid door samenwerkingen met topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Hij had er twee top 10 hits mee: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. Beide titels staan nog jaarlijks hoog in de top 2000.  Ze maakten vier albums en deden evenveel theatertournees.

10 april 2023 om 15.30 uur

 

Tickets in verkoop vanaf 11 november

Vrienden van de Oostkerk: € 20,00

 

 

Foto’s Tanja Hoogerheijde

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
15:30 - 17:00
Site:
TICKETS

Locatie

Oostkerk
Oostkerkplein 1
Middelburg, 4331 TL Nederland
+ Google Maps