Isabel Provoost | Flowerchild

juli 9 | 20:00 - 22:00

€15,00

Op zaterdag 9 juli komt Isabel Provoost naar de Oostkerk! Met haar tour in 2022 waarbij ze haar nieuwe album Flowerchild centraal stelt speelt ze op vier verschillende plekken. Waaronder de Oostkerk.

Zo zong ze samen met Pascal Jacobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, zong ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Athene om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. Het najaar van 2018 brengt een theatertour ‘This Is Me’ voor Isabel en haar band. Niet ieder meisje van 18 is zo doelgericht bezig met wat haar gelukkig maakt, namelijk: muziek. In haar theatershow vertelt ze over de invloeden van deze uitzonderlijke reis op haarzelf, en wat dat persoonlijk met haar gedaan heeft. In 2014 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en in 2017 bij The Voice en werd ze bij beide programma’s tweede. Na het TV-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. Bevrijdingsfestival, Vestrock en Klomppop.

Entree is 15,00
Vrienden 12,50