• Dit event is voorbij.

Kikker swingt! voorprogramma met dans voor kinderen

maart 31 | 13:30

kikker swingt dansen dance center dazzle

Kindervoorstelling voor jong en oud met prachtige, ontroerende verhalen over Kikker,het beroemde figuurtje van Max Velthuijs, op jazzmuziek van Tony Overwater en band.Kikker swingt! is een kindervoorstelling voor jong en oud. De prachtige, vaak ontroerende,verhalen van Kikker en zijn vriendjes en de jazzmuziek van het Tony Overwater Kwintet vloeien samen in een sprankelende vertelvoorstelling. Bekende verhalen als Kikker is Kikker,Kikker en een heel bijzondere dag, Kikker is bang en Kikker is verliefd zijn voorzien van originele composities die de liefde voor de jazz van schrijver Max Velthuijs verbindt met het melancholische karakter van Kikker.

Voor iedereen van 4 tot 104. Entree € 7,50 in de Zeeuwse Concertzaal. Voor meer informatie en kaarten klik hier.

YES YES … KIKKER SWINGT !

Omdat hij blij is danst en springt hij vrolijk in het rond! Kikker Swingt, in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg op zondag 31 maart! Wàt een feest ….. denken wij. Daarom nodigen wij je uit om op die dag al om half twee naar de Oostkerk te komen want dan gaan wij een swingend dansje instuderen en met alle kinderen samen al dansend in een optocht naar de Concertzaal waar de musici al op ons wachten. Deelname aan het dansen is gratis. Er is een drummer met een djembé om ons te begeleiden en die loopt ook mee in de optocht! Dat wordt écht een vrolijk feest en wat zou het dan gaaf zijn als iedereen al aan ons kan zien wààr wij naar toe gaan……. Hoe dan?

Zo natuurlijk :Trek je kikkerpak aan als je dat hebt of je groene kleren als je het niet hebt! Wij hebben een mooie rode stropdas voor je en mag je ook schmink! (het moet niet!)Terwijl wij in de Oostkerk aan het oefenen zijn kunnen de vaders en moeders een kopje koffie drinken in de concertzaal tot wij daar aankomen!

En wie gaat ons dat dansje leren? De meesters en juffen van Dance Center Dazzle.Het moet een mooie lange optocht worden, we maken een lint van het begin tot het einde!!!Ben je er om half twee?

E-mail dan even je naam, en leeftijd aan :dance_center_dazzle@hetnet.nl , onder vermelding van Kikker Swingt-dans! En we zien je op zondag 31 maart 2019 om 13.30 uur in De Oostkerk, Middelburg

Ik zie je daar ………..Joke Provoost

maart 31