LeNoise | Ode aan Harvest van Neil Young

oktober 22 | 20:00 - 22:00

Ode aan Harvest van Neil Young

De Belgische band LeNoise brengt een ode aan Harvest, de iconische plaat van Neil Young die precies 50 jaar geleden uitkwam. Voor de tournee is de band uitgebreid tot een XKL bezetting met piano en pedal steelgitaar. De Bsdelgische band LeNoise brengt een ode aan Harvest, de iconische plaat van Neil Young die vijftig jaar geleden uitkwam. LeNoise ontstond vijf jaar geleden als een eerbetoon aan Crazy Horse, de begeleidingsband van Young. LeNoise groeide de voorbije jaren uit tot een ijzersterke liveband. Nu zijn ze in een XL-bezetting, met piano en pedal steelgitaar, op tourneeWie de ogen sluit denkt even dat Neil Young is neergestreken in de Oostkerk, zo echt klinken alle klassiekers van Neil Young.

Zaterdag 22 oktober 20.00 uur

Entree 22,50. Vrienden 20,00