Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ligconcert The best of Einaudi = GEANNULEERD

mei 31 | 15:00

€22,50
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, worden alle activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. We doen ons best om in overleg met de artiesten naar een nieuwe datum te zoeken. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht de datum niet schikken, dan ontvang je een tegoedbon. Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond!

door Jeroen van Veen

Pianist Jeroen van Veen speelt op meesterlijke wijze de bekendste werken van de beroemde componist Ludovico Einaudi, geschreven voor piano solo. De Italiaan leverde bejubelde bijdragen aan filmhits als ‘Intouchables’ en ‘Black Swan’. Zijn minimalistisch aandoende composities zijn nauw verwant aan popmuziek en daarmee begeeft hij zich op een bijzonder gebied.

De trance-muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Op het programma staan onder meer Una Mattina, Primavera, Fly, Nightbook, Oltremare, Passaggio en Limbo

 

Kaarten

Entree ligplaatsen € 22,50; Vrienden van De Oostkerk € 20,00

Entree zitplaatsen € 19,50; Vrienden van De Oostkerk € 17,50

 

Er zijn een beperkt aantal ligplaatsen, dus wees er snel bij! Vergeet niet je matje en een dekentje mee te nemen.

Zaal open om 14.00 uur

Tickets

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
15:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie: