• Dit evenement is voorbij.

Mostly Modern Festival: Vocal Piano Concert én viergangendiner in de Oostkerk

april 30 | 17:30 - 21:00

Beschrijving

Van 28 april t/m 1 mei 2022 is het eerste Mostly Modern Festival – The Netherlands in Middelburg! Een samenwerking met het jaarlijkse componistenfestival uit New York onder artistieke leiding van Robert Paterson. Zes aanstormende componisten van over de hele wereld laten hun werken uitvoeren door professionele musici. We verbinden het festival daarnaast aan beeldende kunst en food design. Een feestelijke beleving voor alle zintuigen!

ComponistenNa een wereldwijde selectie zijn de volgende componisten geselecteerd voor het MMF the Netherlands en zijn live aanwezig: Elise Arancio (US), David Roche (UK), Nathan Kelly (US), Ryan McWilliams (US), David Adams (US), Zach Gulaboff Davis (US), Christian Blaha (NL) en Robert Paterson (US).

Concert en dinerHet concert bestaat uit werken van de componisten die uitgevoerd worden door een trio van piano, sopraan en bariton. Voorafgaand aan het concert is er een viergangendiner mét een verhaal in het pop-up restaurant door Foodcurators in de Oostkerk. Tijdens het diner is er een expositie van kunstenares Manon Clement die aansluit op het thema. Muziek, food design en beeldende kunst komen samen tijdens deze unieke belevenis!

Tickets: 40,-

Vrienden: 35,-