Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkbijeenkomst Zeeland Business B.V.

maart 18 | 17:30

zeeland business

Eén van de eerste evenementen die georganiseerd wordt in De Oostkerk is een netwerkbijeenkomst op maandag 18 maart. Tijdens deze bijzondere netwerkbijeenkomst krijgt een deel van de bezoekers de mogelijkheid om een rondleiding te volgen en vertellen we meer over de Oostkerk. Hard & Ziel verzorgt deze avond het diner met aansluitend een toetjesbuffet van Stichting Chocolate Lovers. Edwin Vinke (Kromme Watergang, Hard & Ziel) vertelt deze avond tijdens ZB Talk over het ondernemersverhaal achter deze bijzondere horeca-gelegenheden. Zowie Zwier zorgt deze avond voor de muziek tijdens het netwerken. 

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €59.95 kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties.

 

Geschiedenis

In 1667 werd de Oostkerk in Middelburg gebouwd als Protestantse kerk met een unieke bouwstijl en uitstraling. Dit jaar krijgt de Oostkerk een nieuwe bestemming door Stichting Monumenten Organisatie. Het wordt een sfeervolle locatie voor o.a. zakelijke bijeenkomsten, mini-symposia, concerten, recepties en diners.

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
17:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.zeelandbusiness.nl/netwerk-oostkerk-middelburg/

Organisator

Zeeland Business B.V.
Telefoon:
0113 820 205
Website:
www.zeelandbusiness.nl

Locatie

Oostkerk
Oostkerkplein 1
Middelburg, 4331 TL Nederland
+ Google Maps