Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sound of Silence = GEANNULEERD

mei 8 | 20:00

€19,50
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, worden alle activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd. We doen ons best om in overleg met de artiesten naar een nieuwe datum te zoeken. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht de datum niet schikken, dan ontvang je een tegoedbon. Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond!

The Story of Simon & Garfunkel

Joost Botman en Niels van der Gulik

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik in hun theaterconcert op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

 

zang, gitaar en piano: Joost Botman
zang: Niels van der Gulik
percussie: Richard Heijerman

 

Zaal open om 19.30 uur

Entree € 19,50

Vrienden van de Oostkerk € 17,50

Tickets

Gegevens

Datum:
mei 8
Tijd:
20:00
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie: