uitgelicht

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Alle concerten en rondleidingen tot 1 september geannuleerd

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, worden activiteiten zoals concerten en rondleidingen tot 1 september 2020 geannuleerd. We doen ons best om in overleg met de artiesten naar een nieuwe datum te zoeken. Voor sommige activiteiten is dat al gelukt, dat wordt aangegeven bij Evenementen. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan ontvang je een tegoedbon. Wij wensen iedereen veel sterkte en blijf gezond!

Namens de medewerkers en Raad van Toezicht van De Oostkerk

Ben jij onze VRIEND?

Vrienden steunen de ontwikkeling van De Oostkerk als culturele hotspot en als dank daarvoor krijgen zij voorrang én korting bij de kaartverkoop voor veel evenementen die in De Oostkerk worden georganiseerd.

Je bent al VRIEND vanaf 25 EURO per jaar.

RONDLEIDING

Benieuwd naar de koepel?

Benieuwd naar de koepel en het magnifieke uitzicht over Walcheren? Volg een rondleiding!
Woensdag t/m zaterdag en elke eerste zondag van de maand. Lees meer!