Reserveren Restaurant

dineren in een topmonument

Ons pop up restaurant is geopend op vrijdag- en zaterdagavonden van 17 juli tot en met 15 augustus. Uiteraard rekening houdend met de RIVM voorschriften, op veilige afstand met grote tafels. Gerechten worden bereid met verse streekproducten.

Viergangendiner: € 55,- , inclusief amuses en glas cava.

Bijpassend wijnarrangement: € 19,95

Extra avond

Wegens enorm succes hebben wij een extra avond ingepland op zondag 16 augustus.

Tip: Combineer uw diner op zondag 16 augustus met een pianoconcert van Nicolas van Poucke in de Zeeuwse Concertzaal (aanvang 15.30uur). Lees meer.

Optioneel: Arrangement viergangendiner in de Oostkerk  met vooraf een stadswandeling onder begeleiding van een stadsgids.
Aanvang wandeling: 17.00 uur
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 10,00 (additioneel)
Reserveren verplicht via info@foodbyfoot.nl

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de organisatie van culturele activiteiten in De Oostkerk.

Ontvangst: Tussen 18.30 uur en 19.00 uur met amuses en cava.

Reserveren kunt u door het invullen van het formulier hiernaast.

Let op: Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een persoonlijk bericht terug hebt ontvangen!

voor uw en onze gezondheid

In verband met het coronavirus vragen wij uw aandacht voor het volgende:

• Houd rekening met de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatregel.
  • Reserveren is verplicht met daarbij een inschatting dat u en uw gezelschap geen risico’s opleveren.
  • Koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis!