Pop Up Restaurant

veilig dineren in een topmonument

Ons pop up restaurant was verleden jaar een groot succes. Nu ook deze zomer de corona voorschriften nog van kracht blijven, bieden we ook dit jaar de mogelijkheid te dineren in dit topmonument, op veilige afstand met grote tafels. Iedere vrijdag- en zaterdagavond van 9 juli tot en met 14 augustus. We hebben gekozen voor een thematische opzet met prachtige live muziek:

• 9,10,16 en 17 juli: Klassiek viergangendiner met Zeeuwse streekproducten
  • 23, 24, 30 en 31 juli: Molukse keuken van Tante kookt viergangendiner
  • 6,7, 13 en 14 augustus: Spaans viergangendiner

Prijs: Euro 57,50 p.p.

Reserveren is verplicht.
Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de organisatie van culturele activiteiten in De Oostkerk.

Ontvangst is tussen 18.30 en 19.00 uur.

Meer informatie: 06-12378731

RONDWANDELING

Food by Foot biedt u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw diner een rondwandeling te maken door Middelburg onder begeleiding van een gids. Geniet van de prachtige stad Middelburg en laat je inspireren door de vele bezienswaardigheden, rijke historie en unieke verhalen. De rondwandeling duurt 1,5 uur. Vertrek om 17.00 uur voor het stadhuis op de markt en eindigt om 18.30 uur bij de Oostkerk.

Deelname: 10 Euro per persoon.
Reserveren: info@foodbyfoot.nl

Klassiek

Klassiek viergangendiner met Zeeuwse streekproducten

Live muziek:

Michelle Pritchard (viool) en Marco van Pagee (altviool)
Marco emigreerde in 1976 van Middelburg naar Australië waar hij in vele grote orkesten speelde als eerste violist, Hij was tevens oprichter en artistiek leider van het Melbourne International en de Asia Pacific Chamber Music Competition. Sinds verleden jaar woont hij weer in Middelburg en speelt hij bij gelegenheid samen met zijn partner Michelle Pritchard, een professioneel violiste uit Australië

moluks

Molukse keuken van Tante kookt viergangendiner

SharOwah
Dit muzikale Molukse duo neemt je mee op hun muzikale reis waarbij zij niet alleen Molukse liederen ten gehore brengen, maar ook eigen nummers.
Naast SharOwah zijn zij beiden actief als freelance muzikant. Sharon is naast optreden ook werkzaam als zangdocente. Manoah neemt de arrangementen op zich voor de eigen nummers van SharOwah.

spaans

Spaans viergangendiner

Eric Vaarzon Morel, flamenco gitarist
Eric, telg uit een belangrijke kunstenaarsfamilie, kreeg op zijn zestiende jaar les van Paco Peña op het 7e Rencontres de la Guitare in Frankrijk. Geïnspireerd door dit evenement trok hij op negentienjarige leeftijd naar Spanje, waar hij twee jaar woonde en werkte. Dat was het begin van zijn professionele vorming die hem bracht langs concert- en theaterpodia in binnen- en buitenland, langs talloze samenwerkingen met musici, acteurs, kunstenaars en theatermakers van internationale faam en hem heeft gemaakt tot de authentieke en veelzijdige flamencogitarist, theatermaker en componist die hij nu is.