Cristina Branco treedt op in de Oostkerk.

De Oostkerk is erin geslaagd om fado topzangeres Cristina Branco vast te leggen voor een concert.

Zij treedt zondag 7 mei 15.30 uur op in De Oostkerk.

Cristina Branco

Aanvankelijk zong Branco jazz. Haar grootvader bracht haar in aanraking met de fado van Amália Rodriguez. Dit deed haar besluiten zich toe te leggen op de fado en later ook op tango muziek. Dat is haar goed afgegaan want Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Zij is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook live nummers van haar in 2020 verschenen album EVA ten gehore brengen. Zelf zegt ze hierover: “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.”

Zij treedt zondag 7 mei 15.30 uur op in De Oostkerk.

Cristina Branco: https://tickets.de-drvkkery.nl/nl-NL/Show/Details/Cristina-Branco-in-de-Oostkerk-7-mei-37273