Fotowedstrijd: De Oostkerk in beeld

De Oostkerk is een geliefd foto object. Op facebook en Instagram zijn vele prachtige foto’s van De Oostkerk te vinden. Zeker nu de Lantaarn van de Oostkerk verlicht wordt (zeker tot eind april) wordt De Oostkerk meer dan ooit gefotografeerd. Tussen 1 februari en 1 mei 2021 organiseren we een fotowedstrijd met de mooiste foto’s van De Oostkerk. De foto’s kunnen worden ingezonden en zijn te bekijken via www.deoostkerk.nl./ fotowedstrijd.

Je kan hier je foto uploaden (tot maximiaal 3 Mb). In de galerij kan je je stem voor de publieksprijs uitbrengen. De foto met de meeste likes ontvangt de publieksprijs. Daarnaast zijn er drie juryprijzen. U vindt het reglement hier.
De winnende foto’s worden gepubliceerd en een aantal foto’s worden- wanneer de omstandigheden dat toelaten -tentoongesteld tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg.

We wensen alle deelnemers veel succes !