Fotowedstrijd: De Oostkerk in beeld STEMMEN EN FOTO’S INSTUREN KAN NOG TOT EN MET 21 APRIL

Tot 21 april 2021 organiseren we een fotowedstrijd met de mooiste foto’s van De Oostkerk. De foto’s kunnen tot en met 21 april worden ingezonden en zijn te bekijken via www.deoostkerk.nl./ fotowedstrijd. Er kan ook gestemd worden op de foto’s voor de publieksprijs. In de laatste week van april worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Je kan hier je foto uploaden (tot maximiaal 3 Mb). In de galerij kan je je stem voor de publieksprijs uitbrengen. De foto met de meeste likes ontvangt de publieksprijs. Daarnaast zijn er drie juryprijzen. Ook deze worden eind april bekend gemaakt. U vindt het reglement hier.
We wensen alle deelnemers veel succes !