OOSTKERK gaat op 30 juni open

Gelukkig zijn er versoepelingen aangekondigd vanaf 5 juni. Helaas mogen slechts 50 mensen aanwezig zijn bij een concert. Aangezien we voor de concerten ruim meer tickets hebben verkocht, moeten we de concerten uitgestellen naar september/ oktober. Zie bij evenementen. De Oostkerk opent haar deuren voor publiek op 30 juni met een eerste orgelconcert in een reeks van vijf. Van 9 juli tot en met 14 augustus is iedere vrijdag- en zaterdagavond het pop-up restaurant weer geopend. Reserveren is mogelijk vanaf 1 juni via deze site. Vanaf 20 augustus tot en met 19 september is de World Press Photo tentoonstelling dagelijks te zien in De Oostkerk. Daarna tot en met 17 oktober de concerten en literaire activiteiten. Met Stef Bos, Bløf, Adriaan van Dis, Paul de Munnik, Delphine Lecompte, Michelle David + the True Tones en vele andere artiesten en schrijvers.