Concert Racoon

In navolging van Bløf geeft Racoon een benefietconcert voor de Oostkerk in Middelburg. De band verzorgt er zaterdag 11 mei vanaf 20.30 uur een akoestisch optreden.

Met zijn achthoekige vorm is de Oostkerk een historisch icoon en niet meer weg te denken in het beeld van Middelburg. Het onderhoud en de restauraties van het rijksmoment worden gelukkig gegarandeerd door staat en provincie; de exploitatie evenwel nog niet. Maar ook dat kost geld. Eerder mochten we reeds twee akoestische concerten van Bløf aankondigen op 6 april. Die waren prompt uitverkocht. Daar mogen we nu een akoestisch optreden van Racoon op 11 mei aan toevoegen.
De opbrengst is voor de licht- en geluidsinstallatie en nieuwe stoelen in de Oostkerk. Het belooft een sfeervol en bijzonder concert te worden in een intieme setting. Twintig jaar staat Racoon in de top van de Nederlandse muzieklijsten met hits als “Ocean’, “No Mercy’ en “Love you More’.

De kaartverkoop, via zeelandtheaters.nl, begint maandag 4 februari om 10.00 uur. Er zijn rond de 350 kaarten beschikbaar.

Geen reactie's