Word onze (Super)Vriend

Draagt u De Oostkerk ook een warm hart toe? Laten we vrienden worden! Wij bieden u de volgende voordelen:
  • Gratis rondleiding door De Oostkerk
  • Uitnodigingen voor speciale activiteiten
  • Exclusieve ontvangsten voor Vrienden van De Oostkerk
  • Korting op concerten van De Oostkerk

Wij bieden u de volgende opties:

• Ik word Vriend voor € 25*
  • Ik word Super Vriend voor € 250*

Totaal: € -

Cultureel icoon

De Oostkerk is een iconisch gebouw in Middelburg en behoort tot het cultureel erfgoed van Middelburg/Zeeland/Nederland. Wij willen van De Oostkerk ook een cultureel icoon maken. Een culturele hotspot waar men vanuit de wijde omgeving kan genieten van concerten, lezingen, exposities, symposia en meer.

Het is onze ambitie om artiesten en kunstenaars een professioneel platform te geven. Daarvoor zullen we moeten investeren. Ú kunt ons daarbij helpen. Door vriend van De Oostkerk te worden.

Fiscaal voordeel, schenken, huren

Stichting De Oostkerk heeft een ANBI-status en dat betekent dat u belastingvoordeel kunt hebben bij een schenking. Dit fiscale voordeel is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren maar ook voor bedrijven, zeker in combinatie met sponsoring of huur van De Oostkerk voor uw speciale bijeenkomst of presentatie.
Toekomstige evenementen
  1. Oek de Jong – PZC/Drvkkery-lezing