Big Daddy Wilson & The Goosebumps Bros

Big Daddy Wilson komt op 18 februari 2024 naar de Oostkerk. De Amerikaanse singer-songwriter Big Daddy Wilson trekt al meer dan 25 jaar de wereld rond om zijn liefde voor de blues te delen. Hij bracht 12 albums uit en staat gekend om zijn spetterende liveshows. Met zijn oude begeleidingsband The Goosebumps Bros. Touren zij in 2023/24 door Europa en presenteren het nieuwe album Plan B, dat samen is opgenomen en geproduceerd.

Het concert bevat nummers van het nieuwe album en een selectie klassiekers uit het brede repertoire uit de carrière van Big Daddy Wilson. Via de verschillende nummers nemen Big Daddy Wilson & The Goosebumps Bros. jou mee op een unieke muzikale reis die de vele nuances van Black Music doorkruist, variërend van roots-blues tot klassieke soul, van folk tot hedendaagse urban grooves.

Praktische informatie
18 februari 2024 | 15:30 - 17:00
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
€22.50 | Vriend €20.00
Koop tickets

Big Daddy Wilson

Big Daddy Wilson is een Amerikaanse elektrische en soulblueszanger en songwriter. De meeste van zijn solo-opnamen zijn uitgebracht door het Duitse platenlabel Ruf Records. Tot op heden is Wilson verschenen op meer dan een dozijn albums. Wilson woont al bijna dertig jaar in Duitsland.

De singer-songwriter uit Edenton, North Carolina, VS, reist al 25 jaar de wereld rond en deelde zijn liefde voor de blues met mensen over de hele wereld. In 2018 ging hij op jubileumtournee en imponeerde fans in heel Europa met een energieke podiumshow. Wilson heeft inmiddels 12 albums uitgebracht. Vorig jaar werd zijn album “Neckbone Stew” bekroond met de Duitse Record Critics’ Award.

BigDaddy

Kom alvast in de stemming

Close