Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven

* verplicht

Laatste nieuwsbrief*|MC:SUBJECT|*


NIEUWSBRIEF MAART

De lente komt er weer aan en dat betekent ook dat er op cultureel gebied steeds meer op de agenda komt. Zo ook bij ons in de Oostkerk. Prachtige evenementen staan er voor de deur in maart: Expositie Frank van der Heijden & Peter Christ, Modeshow, Ligconcert Jeroen van Veen en Hans Theessink met Big Daddy Wilson.In deze nieuwsbrief lichten we een aantal activiteiten uit die de komende periode in de Oostkerk plaatsvinden. Onder aan de nieuwsbrief vindt u de andere activiteiten. 

Expositie Frank van der Meijden & Peter Christ

met DJ Dierlijk

Zondag 5 maart 13.00 tot 17.00 uurElke eerste zondag van de maand, met uitzondering van januari, openen de deelnemers van de Kunst & Cultuurrroute Middelburg speciaal voor u hun deuren. U kunt dan tussen 13.00 en 17.00 uur gewoon binnenlopen, rondkijken en kennismaken met de makers van al het moois dat u ziet.In de Oostkerk worden de deuren geopend om de kunst van Frank van der Meijden en Peter Christ te aanschouwen. Dit onder het genot van de muziek van DJ Dierlijk. Heerlijke hitjes onder het genot van een drankje en prachtige kunst!

Tot zondag!

MEER INFO

Ligconcert | Jeroen van Veen

Zaterdag 25 maart om 19.30 & 22.00 uurPianist Jeroen van Veen speelt tijdens dit ligconcert werken van Ludovico Einaudi, Yann Tiersen en Yiruma. Er zijn deze avond twee mogelijkheden om dit concert bij te wonen. 

Iedereen die de filmmuziek van Yann Tiersen hoort krijgt een glimlach en denkt aan de film Amélie uit 2001 (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain). Deze muziek is nu te horen in dit nieuwe programma van Jeroen van Veen. Ook brengt hij een selectie ten gehore uit het laatste werk van Ludovico Einaudi; Seven Days Walking. Tezamen met eigen werk, werken van Riuchi Sakamoto en het bekende werk River Flows in You van Yiruma. Dit laatstgenoemde album gespeeld door Van Veen is een hit op spotify; al 34.500.000 plays. Nu ook live te beleven als ligconcert. Neem zelf een matje mee en laat je onderdompelen in deze klanken. Maar zitten mag natuurlijk ook!

Tickets ligplaatsen € 22,50; Vrienden van De Oostkerk € 22,50

Duo ligplaatsen € 45,00 : Vrienden van De Oostkerk € 40,00

Tickets zitplaatsen € 20,00; Vrienden van De Oostkerk € 17,50

TICKETS

Oost West Fashion Best

Woensdag 22 maart 20.00 uur, inloop 19.30 uur

Op 22 maart is er weer een modeshow in de Oostkerk. Entree 22,50 incl. borrel & bite. Verschillende Middelburgse modewinkels geven een spectaculaire modeshow in de schitterende Oostkerk in Middelburg, met lekkere muziek én hapjes en drankjes.

Tickets verkrijgbaar* bij Chapeau, Madam, Zo-wie, Focus optiek, Nü, View, Lincherie, Bijleveld.

*Beperkt aantal tickets verkrijgbaar via de Oostkerk (50)

TICKETS

Hans Theessink en Big Daddy Wilson

Zondag 26 maart 15.30 uur

Hans Theessink is al vele jaren ons grootste muzikale geheim – Nederlands grootste bluesman, al jaren residerend in Wenen, beroemd over de hele wereld.Met meer dan 8000 concerten en 30 albums op de teller is  Hans Theessink niet minder dan een instituut binnen de blues en roots. Zijn stem klinkt als een bel en zijn gitaarstel herken je uit de duizend. De legendarische Bo Diddley noemde hem ooit “one helluva guitarplayer”.  Daarnaast is hij ook een teamspeler – hij wordt bijna nog beter als hij met anderen kan samenspelen. Vooral met de Amerikaanse bluesman Big Daddy Wilson met wie hij onlangs zijn nieuwste album Pay Day opnam en lovende recensies kreeg.

TICKETS

Agenda 2023

 

TICKETS
Facebook
Twitter
Link
Website

Copyright © *|2019|* *|De Oostkerk|*, All rights reserved.Our mailing address is:

*|info@deoostkerk.nl|*Want to change how you receive these emails?

You can update your preferences or unsubscribe from this list.*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*