bouw

Bird on the Wire: The Songs of Leonard Cohen

The Leonard Cohen Songbook opnieuw vormgegeven door een achtkoppige band met Pauline Scanlon & The Whileaways.

Pauline Scanlon en The Whileaways zullen veel van Cohen’s meest geliefde klassiekers en enkele minder bekende pareltjes ten gehore brengen. Een meesterlijk ensemble met onder meer Matthew Berrill (houtblazers), Dave Clancy (toetsen) en Eamon Murray (drums) met weelderige strijkersarrangementen die de elegantie van het optreden benadrukken.

Praktische informatie
19 april 2024 | 20:00 - 22:00
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
€25.00 | Vriend €22.50
Koop tickets

Pauline Scanlon

Pauline Scanlon bracht ruim tien jaar geleden de Ierse muziekscene in beweging met haar verbluffende debuutalbum, Red Colour Sun. Als soloartiest en als lid van het vocale duo LUMIERE heeft Scanlon het publiek over de hele wereld in vervoering gebracht met haar gevoelige stem. Pauline heeft opgetreden en opgenomen met een breed scala aan artiesten, waaronder Damien Dempsey, Sinéad O’Connor en John Spillane, en is lid van verschillende spraakmakende groepen, waaronder het Atlantic Arc Orchestra van Dónal Lunny. Scanlon heeft de afgelopen jaren verschillende op muziek gebaseerde televisieprogramma's gepresenteerd voor zowel de BBC als TG4 en bracht in 2016 haar nieuwste album ‘Gossamer’ uit, dat lovende kritieken kreeg.

bouw

The Whileaways

The Whileaways zijn drie krachtige zangers in de Ierse rootsmuziek. Noelie McDonnell, Noriana Kennedy en Nicola Joyce vormen samen een verleidelijke combinatie van harmonieën, traditie en prachtig vormgegeven originele liedjes. Hun geluid is eenvoudigweg boeiend. Het boeit het live publiek en verzekert hun stevige basis in de rootsmuziek, zowel in Ierland als internationaal.

Kom alvast in de stemming

Close

Ben jij er bij?

Tickets: 25,00

Vrienden 22,50

Tickets