fandango

Fadango - Amor y passion | Fado & Tango

Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere swingende latin stijlen.

Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk. In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven en neemt haar publiek mee naar de tangosalons van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon. De musici die deze veelzijdige zangeres temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen het genre. Dat alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie, die naar meer smaakt!

 

Muzikanten:

Jeannine Flores de zangeres van Fadango betovert haar publiek met haar warme, temperamentvolle stem. 
Zij vuurt met haar zang en dans de virtuoze gitarist Mirek Walton aan. 
Gerard van Duinen zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van Suze Stiphout.

Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van o.a. ‘Astor Piazzolla’, ’Christina Branco’, ‘Madradeus’, ‘Amália Rodrigues’, Mariza.

Praktische informatie
6 april 2024 | 20:00 - 21:30
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
€17.50 | Vriend €15.00
Koop tickets

Jeannine Flores

Zangeres Jeannine Flores studeerde aan het Conservatorium in Tilburg, waarna ze solozang studeerde bij Margreet Honig aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en hier de drama-(opera) opleiding volgde.

Jeannine heeft na haar opleiding vele rollen gespeeld bij de Hoofdstadoperette en in grote musicalproducties in binnen en buitenland, zoals o.a. Cats, Les Miserables, Sound of Music, La Cage aux Folles en Romeo & Julia.

Als actrice wordt ze regelmatig gecast voor televisieserie's zoals "Onderweg naar morgen"en "Fataal" en verleend ze regelmatig haar medewerking voor het inspreken/inzingen van tekenfilms zoals "The Golden Compass.

Jeannine; "Ik heb een aantal jaren geleden Fadango opgericht. Ooit is de fado en de Argentijnse tango op mijn pad gekomen, daarna deze fantastische muzikanten! Wat een geschenk om deze prachtige intense muziek te mogen zingen".

 

jeanine

Kom alvast in de stemming

Ben jij er bij?

Tickets: 17,50

Vrienden: 15,00

 

Tickets