gala

Gala Hartverwarmend

Laat je meeslepen naar tijden van weleer én van nu tijdens het Gala Hartverwarmend. Een avond vol muziek, dans en fijne ontmoetingen in de prachtige omgeving van de Oostkerk.

De opbrengsten gaan volledig naar het goede doel: onderzoek naar de ontwikkeling van hart- en vaatziekten bij vrouwen zodat deze sneller kunnen worden ontdekt en behandeld. Om extra geld op te halen, wordt tijdens de avond ook een loterij gehouden waar leuke prijzen mee te winnen zijn. 

DRESSCODE: FEESTELIJK CHIC!

Aanvang: 20.00 uur

Opening: 20.30 uur

Het gala is een initiatief van Soroptimisten Club Walcheren. De Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. https://www.soroptimist.nl/walcheren/

Praktische informatie
8 maart 2024 | 20:00
8 maart 2024 | 23:45
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
€51.00
Koop tickets

Live muziek

George van Bork + friends

George gaat samen met zijn muzikale vrienden er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Deze middelburger is al sinds jonge leeftijd bezig met muziek en weet hoe hij het ritme er in houdt op de toetsen. Samen met een aantal muzikale vrienden staat hij op het podium tijdens dit gala!

 

DJ's Theresa Besuijen en Yaël Latuny

van Klinkerharmonie

Als je klinkerharmonie de plaatjes laat draaien weet je dat altijd kan shinen en kan dansen. Ze draaien LEKKERE muziek die, zoals altijd, jullie harten zal verwarmen! Dus, grijp je kans doe je ding doe je dans, en zorg dat je outfit weer glimt zodat we samen kunnen shinen!

Soroptimist club Walcheren

Soroptimist club Walcheren is een club van bijna zestig enthousiaste vrouwen die hun kennis en vaardigheden inzetten om wereldwijd de rechten van vrouwen en meisjes te bevorderen en hun positie te verbeteren. Maandelijks eten we samen in Beaux in Middelburg. Aansluitend volgt een lezing: soms van een clublid dat een levensbericht vertelt of we nodigen iemand uit van buiten de club. Liefst iemand die ons wakker schudt en ons het leven nét even van een andere kant laat bekijken.

logo

Gala Hartverwarmend

gla

Ben jij er bij?

Tickets 50,00 + 1,00 servicekosten

Tickets