bannerGL

KOM NAAR DE TOWNHALLS VAN GROENLINKS EN PVDA

De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is goed losgebarsten! En dat is maar goed ook, want het is tijd voor fundamenteel andere keuzes. Het moet socialer en het moet groener, zowel landelijk als in de provincie. Daar strijden GroenLinks en de Partij van de Arbeid voor. We flyeren, we gaan langs de deuren én we organiseren vier gezamenlijke Townhalls. Onder andere met partijleiders Jesse Klaver en Attje Kuiken. Ben jij er ook bij?

Praktische informatie
25 februari 2023 | 15:00
25 februari 2023 | 18:00
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
Koop tickets

Townhalls

De Townhalls zijn in Middelburg, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Attje Kuiken en Jesse Klaver gaan in gesprek met onze politici in de provincies, en met jou! Samen bespreken we onze plannen op actuele thema's als wonen, milieu, vermogensongelijkheid en klimaatrechtvaardigheid.

De inzet voor deze campagne is duidelijk: er is een koerswijziging nodig. Op allerlei thema's - lokaal, provinciaal én landelijk. Op 15 maart kunnen we een enorme stap zetten. Hoe die stap eruit moet zien, daar willen graag met jou over in gesprek tijdens de Townhall. We hopen je op een van deze dagen te zien!

glpvda

ZATERDAG 25 FEBRUARI

Programma
15.00 - 17.00 Townhall
17.00 - 18.00 Borrel

Oostkerk
Oostkerkplein 1
4331 TL Middelburg

Waar gaan we het over hebben? 
In Zeeland doen GroenLinks en PvdA met een gezamenlijke lijst en programma mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. En in Zeeland wordt ook op gemeenteniveau al heel veel samengewerkt. Jesse Klaver, Attje Kuiken en Anita Pijpelink - onze lijsttrekker in Zeeland - vertellen waarom één plus één in de praktijk echt drie is. Ook komen lokale uitdagingen voor Zeeland aan bod. Denk aan de bereikbaarheid met het OV, betaalbare woningen en sociale voorzieningen die door bezuinigingen zijn uitgehold.

Meld je aan

townhall

Kom in de stemming

Close