World Press Photo

De wereldvermaarde tentoonstelling World Press Photo verbindt de wereld met verhalen die ertoe doen. De tentoonstelling laat confronterende en ontroerende foto’s van de belangrijkste en meest nieuwswaardige verhalen van het jaar zien. De winnende foto’s zijn samengevoegd tot een reizende tentoonstelling die jaarlijks door meer dan 4 miljoen mensen wordt gezien. De 62e editie van de World Press Photo Contest staat niet alleen in Middelburg, maar ook in grote wereldsteden als Tokyo, Montreal, Rome, Teheran, Sydney en Mexico City.Tijdens je bezoek van gemiddeld anderhalf uur zie je indrukwekkende, grappige en onvoorstelbare foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu.

Om fysiek contact aan de kassa te vermijden, bezoekersstromen te reguleren en drukte bij de ingang te voorkomen, zijn tickets voor World Press Photo 2020 uitsluitend online verkrijgbaar en werken we met timeslots van een uur.

Groepen

Het is ook mogelijk om in de avonduren met een groep tot maximaal 25 personen exclusief een bezoek te brengen aan de tentoonstelling, desgewenst met een hapje en een drankje. Voor informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Leo Hannewijk op 06-51805263.

Corona-maatregelen

De tentoonstelling in De Oostkerk is ingericht met een uitgebreid pakket corona-aanpassingen voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers. We hebben onder andere gezorgd voor een aangepaste looproute en er zijn desinfecterende middelen aanwezig.

22 augustus – 13 september

Middelburg