Cor Bakker met Fay Claassen en Lo van Gorp | Christmas Time is Here!

Christmas Time is Here

Fay Claassen en Lo van Gorp, twee uitzonderlijk goede vocalisten gaan samen met de legendarische pianist Cor Bakker een prachtig kerstconcert neerzetten. van de mooiste jazzy kerst klassiekers tot de warmste pop evergreens. 

De Oostkerk zal helemaal in kerstsfeer omgetoverd worden en als de eerste noten van Have Yourself A Merry Little Christmas klinken zal je betoverd worden en begint de muzikale reis. Een heerlijke middag voor familie, vrienden en collega’s, waar iedereen nog lang van zal nagenieten.

Praktische informatie
17 december 2023 | 15:00 - 16:30
Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg
Koop tickets

Fay Claassen

Fay Claassen won maar liefst vier jazz Edisons en is een internationaal gelouterde zangeres. De lijst van gerenommeerde festivals, podia en jazzlegendes en andere muzikale grootheden waarmee Fay heeft samengewerkt is lang: van Toots Thielemans, Mike Stern, Bob Brookmeyer, Vince Mendoza, Paquito D'Rivera, Tom Harrell, James Carter tot David Linx, Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Ilja Reijngoud en Peter Beets. Fay stond maar liefst negen keer op het North Sea Jazz Festival. 

cor

Lo van Gorp

Zonder dat u het wist, heeft u uitgebreid kennis gemaakt met zanger Lo van Gorp. Zijn gloedvolle, warme stem wordt In het professionele circuit jarenlang gezien als een goed bewaard geheim. Maar dat is verleden tijd: steeds vaker vindt Van Gorp de weg naar een groot publiek en geldt hij voor een steeds groeiend aantal muziekfreaks inmiddels als één van de beste, meest smaakvolle zangers van Nederland. Al Jarreau, Paul Carrack, Chaka Khan, Jacob Collier, Roger Hodgson en het Metropole Orkest. En in eigen land tourde hij intensief met o.a. Marco Borsato, Oleta Adams, Trijntje Oosterhuis en Ladies of Soul en vele anderen. 

Lo van Gorp

Cor Bakker

Cor Bakker begeleide nagenoeg alle belangrijke artiesten die Nederland rijk is, is hij elf jaar lang vaste pianist van het Metropole Orkest en werkt hij mee aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Televisie is dat wathem landelijke bekendheid geeft, wanneer hij de muzikale begeleiding verzorgt in de vele televisieprogramma’s van Paul de Leeuw. Hij werkt in zijn carrière mee aan diverse theaterproducties en concertseries, als onderdeel van een groter geheel of als begeleider van artiesten als Karin Bloemen, Jenny Arean maar ook internationale sterren als Shirley Bassey.

cor

Kom alvast in de stemming

Close

Ben jij er bij?

Tickets 27,50

Vrienden 25,00

Tickets

Misschien is dit ook wat voor jou!

Wibi Soerjadi | Piano concert in kerstsfeer
16 december 2023 | 20:00
X-MAS SING ALONG
22 december 2023 | 20:00
Bird on the Wire: The Songs of Leonard Cohen
19 april 2024 | 20:00