concerten

Het concert van Bløf in april 2019 zette meteen de toon: semi-akoestische concerten in een intieme sfeer voor maximaal 400 zittende bezoekers. Vele andere bekende namen volgden snel waaronder Racoon, Douwe Bob, de Nederlandse Bachvereniging. De concerten zijn zo bijzonder omdat de akoestiek in de koepelkerk zo bijzonder is. De groepen die optraden maakten er vaak iets specials van door gastmuzikanten uit te nodigen of nieuwe nummers te spelen.

uitgelicht

[flexi_test]

uw bijeenkomst in een topmonument!

De Oostkerk is ook te huur voor uw zakelijke evenementen, een receptie, een lezing, een literaire bijeenkomst of voor een wijn- of bierproeverij. Zelfs een diner behoort tot de mogelijkheden. De Oostkerk is ook beschikbaar voor huwelijksplechtigheden en voor herdenkingsdiensten. Er is een uitstekende geluidsinstallatie en er is een beamer/ scherm aanwezig. De Oostkerk beschikt tevens over een horecavergunning en heeft contacten met enkele goede cateringbedrijven voor uw hapjes, amuses of diner.

Uiteraard volgen we ook bij de verhuur de corona-maatregelen strikt op. Dat betekent onder meer dat de maximaal toegestane capaciteit 100 personen is. Wilt u een vrijblijvende offerte ? stuur dan een mail naar info@deoostkerk.nl

volg ons

De Oostkerk is ook een unieke locatie voor events, bijeenkomsten, herdenkingen en trouwerijen.